DD CUSCHION SKIN-TONE MATTING

516 kr

Har du fet eller kombinerad hud och möter du problemet med att välja en toner varje dag? Den fula glansen verkar bokstavligen inom några timmar och hudtonen verkar försvinna från ansiktet? Om du känner till dessa symptom, tveka inte att nå TianDes mattande kudde för fet hud.

Kuddeunderlag för fet hud tack vare absorberande ingredienser hjälper till att hålla T-zonen under kontroll, täpper inte porerna och tar hand om huden hela dagen!

DD-toning och matningsförberedelse är:
- perfekt jämn och matt hudton under hela dagen, även i T-zonen;
- Enkel applikation, perfekt matchning till hudton;
- 100% maskering av brister och fina rynkor;
- hudskydd mot negativa miljöeffekter.

Preparatets sammansättning innehåller vitamin E för antioxidantskydd, ett fuktgivande komplex för djup hydrering, ett UV-filter för skydd och ett komplex av absorbenter med aminosyralysin för skydd mot fet olja.

Kuddeunderlag för fet hud ser samma ut som sin äldre bror - DD toning-matting preparat, som redan är en hit i TianDe-sortimentet. Detta kompakta fodral har allt du behöver för att skapa en perfekt hudton! Inuti den snygga lådan hittar du en svamp med en lätt toner, en speciell applikator för jämn applikation och en kompakt spegel som du kan förbättra din makeup när som helst.