Stimulerande lårkräm

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

kode.35412

Byxor är inte längre fashionabla! Vackra fjädrande lår och perfekta former är trendiga!

Med TianDe-stimulerande grädde kommer du att vara nöjd med utseendet på dina lår och huden. Denna kosmetika har en stark uppvärmningseffekt, dess effekt på kroppen liknar den termoaktiva mikromassagen, som helt enkelt är nödvändig för lår och skinkor med problem.

Kom ihåg att skinkans och lårens utseende i många avseenden beror på hudens tillstånd. Om huden är spänd och har rätt fuktnivå, är åsarna på dess yta mycket mindre synliga. Det är emellertid tillräckligt att huden förlorar sin elasticitet och elasticitet, och "orange hud" framträder i all sin härlighet. Det är därför som en av våra viktigaste uppgifter är att få huden att beställa. Med denna uppgift kommer han att hantera den naturliga växtens sammansättning av stimulerande grädde, vilket förbättrar låren från TianDe. Aktiva ingredienser gör din hud vacker hela dagen och figuren perfekt.
APPLICERA
Applicera stimulerande grädde på låren och skinkorna och vänta tills det absorberar. För att stärka effekten efter applicering av grädden lindar låren med plastfolie, sätt på tätt sportben och börja träna.