Ansiktekräm Sensation Facial Day Cream, 10ml

97 kr

10105

Surface ultra-lifting

Vill du se perfekt vid en speciell händelse? Eller kanske vill du bara beundra den perfekta reflektionen i spegeln varje dag? I båda fallen blir din bästa kompis Sensation Facial Day Cream från TianDe!
Men du behöver inte lida för din önskan om skönhet och ungdom - med Sensation är trevlig och lätt, och effekten kan ses nästan omedelbart. Effekten av en ultrahöjande yta, svärmer grädden problemzoner snabbt i form. Den kan visuellt utjämna fina linjer och göra större mindre märkbara.
Sensation är en "2-i-1" -produkt. Cremen fungerar bra som en daglig korrigerande produkt med lyft-effekt, och är också en fantastisk bas under smink.
I krämens sammansättning - det innovativa peptidkomplexet MATRIXYL® 3000 som utlöser processen för regenerering och omstrukturering av huden.
Arbetar i synergi med andra aktiva komponenter, det gör din entré en känsla och din hud - perfekt även under scenljusen.

ANSÖKAN:
Applicera Sensation på ditt ansikte, eller till de zoner som behöver korrigering, till exempel nacken eller décolleté, och njut av alla beundrande blickar!